© 2019 Noa förlag

Boka Lea

Som ung flicka drömde Lea Bamroat om att en dag få skriva böcker.

 

Den Rosa Nallebjörnen är Leas debutroman. Den är baserad på de dagböcker och brev som hon skrev under den tid som hon var på flykt med sin familj. Genom sin unika författarstil har hon lyckats tolka sina upplevelser till en rörande och spännande debut.

Under de tjugo år som Lea har bott i Sverige har hon hunnit skaffa sig ett framgångsrikt liv i det nya landet. Hon har studerat en hel del språk och skaffat sig utbildning inom bland annat affärer, försäljning och ledarskap.

 

Hennes stora passioner i livet är människor, konst och att få resa runt i världen. Med sitt stora inre driv har hon aldrig låtit något stå i vägen för sina drömma. Nu vill Lea verka för att inspirera andra till att leva livet fullt ut och att aldrig sikta på något närmare än stjärnorna.

 

Boka henne för en oförglömlig föreläsning idag!

”Vacker och skakande"

I Lea Bamroats självbiografiska roman Den Rosa nallebjörnen kastas läsaren mellan innerliga familjestunder, vemodig nostalgi och fruktansvärd misär. Det är både vacker och skakande läsning.

 

Romanen skildrar en kurdisk familjs utdragna flykt från Iran. Det är en ytterst personlig och modigt berättad historia. Den lilla flickan vars berättelse står i centrum bjuder på många insiktsfulla funderingar. I bokens djup finns en botten som hyllar mänsklig värdighet och välvilja, det är min förhoppning att varje läsare kan inspireras av detta.

Frida Påhlsson, lektör.

"Livsavgörande upplevelse"

 

En liten flickas berättelse om en livsavgörande upplevelse och vändpunkt, vilken hon aldrig kommer att kunna göra sig fri ifrån. En viktig bok för var och en som bättre vill kunna förstå vad det innebär att vara på flykt från sitt hemland, till det nya okända. Vacker, personlig och insiktsfull. Läs den!

 

Ann Westermark, Skrivhälsan